Oprema za telefone

Filteri
Poništi filtere
Filteri
Poništi filtere
Sortiraj po
  • Podrazumevano
  • Po popularnosti
  • Po oceni
  • Prvo najnoviji
  • Po opadajućoj ceni
  • Po rastućoj ceni

Oprema za telefone - Unapredite vaše mobilno iskustvo

Dobrodošli u našu raznoliku kolekciju opreme za telefone, gde se susreću stil, funkcionalnost i zaštita. Uvereni smo da svaki pametni telefon zaslužuje dodatke koji će ga unaprediti i prilagoditi vašim potrebama.

 

Bez obzira da li tražite dodatnu zaštitu, dodatnu opremu za punjenje, ili uređaje koji će vam pomoći da iskoristite puni potencijal svog uređaja, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno i to po Akcijskoj ceni.

 

Punjači: Brzo i efikasno punjenje za vaš telefon

Naša kolekcija punjača za telefone obuhvata širok spektar opcija za vaš uređaj. Kućni punjači na akciji za praktično punjenje kod kuće, auto punjači za punjenje dok ste u pokretu, i bežični punjači za slobodu kabla. Brzo punjenje nikada nije bilo lakše. Trudimo se da uvek imamo punjače na Akciji, punjače za auto sa šok cenom, i bežične punjače sa cenom na popustu.

 

Zaštitna stakla – Očuvajte vaš ekran uvek bezbednim

Naša kolekcija zaštitnih stakala pruža vrhunsku zaštitu za vaš ekran. Od 3D stakala za potpunu pokrivenost do privacy stakala za dodatnu privatnost i anti-dust stakala za očuvanje čistoće vašeg ekrana. Pogledajte naš širok asortiman raznih zaštitnih stakala po akcijskoj ceni za iPhone, Samsung, Xiaomi, Honor, Huawei, Motorolu, Poco i mnoge druge proizvođače.

 

Futrole: Stil i zaštita u jednom

Izaberite iz naše raznolike ponude neku od futrola na Akciji. Futrole na preklop sa elegantnim dizajnom, silikonske futrole za dodatni grip, smart view futrole za Samsung sa pametnim funkcijama, i luksuzne kožne futrole. Vaš telefon zaslužuje najbolju zaštitu. Izaberi neku od futrola za Samsung, iPhone, Xiaomi, Poco, Honor, Motorolu i mnoge druge, a sve to po super ceni.

 

Kablovi: Pouzdana povezivost

Povežite se bez problema sa našim kablovima. USB-C kablovi za moderne uređaje, Lightning kablovi za Apple proizvode i MicroUSB kablovi za razne druge uređaje. Brza i pouzdana povezivost je na dlanu ruke. Izaberi neki od kablova za Samsung, iPhone, Xiaomi, Poco, Honor, Motorolu i mnoge druge, a sve to po super ceni.

 

Slušalice: Uživajte u zvuku bez ograničenja

Odaberite između bežičnih i žičnih slušalica. Bežične slušalice za slobodu kretanja, žične slušalice za vrhunski zvuk. Uživajte u omiljenoj muzici i razgovorima sa kristalno čistim zvukom. Poveži svoj Android ili Apple uređaj sa bežičnim ili žičnim slušalicama koje su uvek kod nas na Akcijskoj ceni.

 

Pametni satovi i narukvice – Praćenje vašeg zdravlja i aktivnosti

Istražite našu kolekciju pametnih satova i narukvica. Pratite svoje zdravlje, korake i obaveštenja sa ovim pametnim uređajima. Izaberi nešto iz širokog asortimana pametnih satova i narukvica po Akcijskoj ceni.

 

Externe baterije – Nikada ne ostajte bez napajanja

Svakodnevni život zahteva energiju, a eksterna baterija, poznata i kao power bank, je pouzdana prenosiva baterija koja će osigurati da vaš uređaj nikada ne ostane bez napajanja dok ste u pokretu. Ostanite povezani tokom celog dana, gde god da se nalazite. Odnos cene eksternih baterija i kvalitet su nešto što je ljudima presudno prilikom odabira. Kod nas možete naći veliki broj proizvođača eksternih baterija kao što su: Xiaomi, Hama, Samsung, Konfulon, CAT, Celly i Apple power bank i to po Akcijskim cenama.

 

Držači – Sigurno i praktično

Držač za auto za bezbednu vožnju i stoni držač za udobno pregledanje sadržaja na telefonu. Kod nas ćete pronaći veliki broj držača za auto kao što su: (magnetni držač za auto sa vakumom, magnetni držač sa štipaljkom za auto, držač za auto sa štipaljkom, i auto držač za sedište). Takođe u ponudi imamo i stoni i zidni držač za mobilni telefon. Izaberite držač koji vam najviše odgovara i ugrabite Akcijsku cenu.

 

Memorijske kartice: Proširite vašu memoriju

Proširite prostor za skladištenje sa našim memorijskim karticama. Spremite više slika, video materijala i aplikacija. Cena memorijske kartice je uvek Akcijska i najpovoljnija na tržištu. Poruči što pre memorijsku karticu koja je na akciji i ostvari neverovatan popust.

 

Pametne olovke: Kreativnost na dlanu ruke

Pametne olovke su savršen dodatak za vaš uređaj. Pisanje i crtanje nikada nisu bili zabavniji. Pogledaj akcijsku cenu pametnih olovki za Samsung i izaberite neku iz ponude.

 

Bluetooth zvučnici: Zvuk gde god da ste

Prenesite zabavu sa sobom uz naše bluetooth zvučnike. Uživajte u omiljenoj muzici bez obzira na lokaciju. Veliki izbor bluetooth zvučnika po Akcijskoj ceni. Denver, Xiaomi, Xwave, Celly neki su od brendova koje imamo u ponudi sa sjajnom cenom na popustu.

 

Flesh memorije: Brzo skladištenje podataka

Naše flesh memorije pružaju brzo skladištenje i prenos podataka. Sa različitim kapacitetima, pronađite savršen uređaj za vaše potrebe. Akcijska cena za SanDisk ili Kingston flash memoriju.

Nudimo vam najnovije tehnološke inovacije, visok kvalitet i akcijske cene. Naš cilj je da vam obezbedimo vrhunsku opremu koja će vas pratiti u svim aspektima života. Bez obzira na vaše potrebe i preferencije, sigurni smo da ćete pronaći savršenu opremu koja će odgovarati vašem stilu i zadovoljiti sve zahteve vašeg modernog načina života.

Istražite našu kategoriju “Oprema za telefone” i dopustite da vas inspiriše i unapredi vašu mobilnu upotrebu. Uživajte u šopingu i pronađite savršene dodatke sa akcijskom cenom za svoj telefon. Vaša potpuna mobilna satisfakcija je naša misija.