O nama

Izbor mobilnog telefona možda deluje bezazleno ali on je nešto što uvek imamo blizu sebe, nešto što je lično i danas neophodno pa njegov izbor treba da bude pravi jer pogrešna odluka nas može svakoga dana nervirati.

Potrudili smo se da vam olakšamo to iskustvo pronalaska idealnog telefona a Superfon je pravo mesto za to. Pogledajte i zašto:

Preko 20 godina u oblasti mobilne telefonije

Preko 20 godina u oblasti mobilne telefonije

Odrasli u maloprodaji mobilnih telefona još pre 2000te godine ispratili smo sve trendove i promenu industrije mobilnih telefona od njihovog pojavljivanja do danas. Za to vreme smo imali prilike da ispratimo različite brendove i uređaje koji se prodaju. Oni su se menjali a mi smo ostali dosledni našem cilju a to je da vi budete zadovoljni vašom kupovinom.

 

Iskustvo od dve decenije u ovoj industriji nam je dalo znanje da možemo da vam ponudimo širok asortiman robe, odlične cene i sjajno korisničko iskustvo.

Online iskustvo kao nikada do sada

Online iskustvo kao nikada do sada

Mi znamo da ponuditi asortiman robe je dovoljno da bi mogli da se nazovete prodavnicom ali mi to iskustvo želimo da podignemo na viši nivo. Za nas je uspešna prodaja ona u kojoj smo mi uspeli da pronađemo odgovarajući proizvod za vas, čija kupovina će vas učiniti srećnim.

Još uvek postoje dobri prodavci ali do sada to niko nije uspeo da prenese u digitalni svet. Superfon je tu da to promeni i da vam pruži drastično bolje korisničko iskustvo u potrazi za vašim novim smartfonom ili nekom dodatnom opremom za mobilni telefon.

 

Nekada fizičku prodaju sada menja online prodaja a naš zadatak u SuperFonu je da to ovde prenesemo na najbolji mogući način.

Sa ljubavlju prema tehnologiji

Smartfon je uređaj bez koga većina ljudi danas ne može da zamisli svoj život, koji nam menja niz uređaja sa kojima smo živeli godinama od budilnika, muzičkog plejera, fotoaparata do televizora ili računara. Tehnologija u smartfonima je značajno uznapredovala pa prosečan kupac kada dođe u situaciju da treba da kupi smartfon, nekada deluje zbunjeno i nesigurno jer ne razume sve te novitete.

 

SuperFon je pokrenut iz ljubavi prema tehnologiji i želje da kupcu olakšamo odabir i kupovinu novog smartfona i opreme za telefone. 

 

Mi volimo i razumemo tehologiju i trudimo da tehnološke inovacije smartfona prikažemo na taj način da prosečnom kupcu bude razumljivo šta kupuje kako bi doneo odgovarajuću odluku i osećao se sigurno prilikom kupovine.

Super kupovina bas za tebe

Super kupovina baš za tebe

Zašto bi korisnik i prosečan kupac trebao da zna da čita specifikaciju telefona odnsono da zna koliko je napredan svaki čipset (procesor i grafika), koliko je brza i dobra neka RAM memorija ili kvalitetan kamera sistem?

Korisnik ne mora da bude stručnjak za smartfone jer smo se mi time pozabavili i predstavili smo ih na njemu razumljiv način.

Kvantifikovali smo svaku bitnu komponentu smartfona naspram njenih performansi i testova izvršenih od strane renomiranih svetskih sajtova za testiranje performansi ili prostom komparacijom i rangiranjem dostupnih rešenja.

 

Krajnji rezultat je da korisnik može da vidi ocenu svake pojedinačne komponene smartfona ali i ukupnu ocenu smartfona. Na korisniku je da odluči šta mu je bitno kod telefona ali i da ima jednostavan pregled šta dobija za svoj novac. Naravno, mi nismo ulazili u dizajn telefona koji je stvar ukusa kao ni u pojedinačne softverske funkcionalnosti koje neki uređaj ili proizvođač pruža a koje ne moraju da budu potrebne nekom korisniku (primer: da telefon može da snima i prednjom i zadnjom kamerom u isto vreme ili da postoji opcija za menjanje saturacije prikaza boja na ekranu).

 

Za pomoć pri odabiru modela telefona koji vama najviše odgovara posetite stranu Najbolji telefon za tebe gde uz par pitanja dobićete listu telefona po vašoj meri.

Naravno, na raspolaganju vam je i naš stručni tim.