Vaša omiljena linija telefona sada još bolja

Redmi Note 13 serija

Pogledaj

Oživi i ti!

uz odlične telefone iz Redmi Note 12 serije

Pogledaj ponudu

Xiaomi kao deo velike trojke

Xiaomi ja Kineska kompanija osnovana 2010. godine u početku poznata po telefonima a danas i po velikoj paleti pametnih uređaja. Xiaomi je brzo postao bitan igrač u domenu potrošačke elektornike i proizvodnje pametnih telefona i hardverom povezanim IoT platformom. A ono što verovatno niste znali je da “MI” u logou označava Mobilni Internet.

 

Xiaomi se kroz više od 10 godina vrednog rada pozicionorao u svetu ali i na našem tržištu kao deo velike trojke. Od nekada brenda koji su voleli entuzijasti za telefone do giganta koga svaki čovek zna a dobar broj njih i uživa u njihovim proizvodima.

 

 

 

Filozofija kompanije Xiaomi

“Kvalitetni proizvodi po pristupačnim cenama” je neka filozofija ove kompanije. Xiaomi ima posebnu bazu korisnika koji preferiraju njihove proizvode visokog kvaliteta izgrađene najsavremenijom tehnologijom po razumnim cenama.

 

Xiaomi vizija “Sprijatelji se sa korisnicima i budi najbolja kompanija u srcima korisnika”.

 

Xiaomi konstantno teži inovacijama, visokokvalitetnom korisničkom iskustvu i operativnoj efikasnosti. Kompanija stalno gradi neverovatne proizvode sa pristupačnim cenama i omogućava svima u svetu da isprobavaju inovativnu tehnologiju.

Redmi - popularni Xiaomi brend

Od Redmi serije telefona je i poteklo ono „odličan odnos cene i kvaliteta“. Uređaji iz Redmi serije nude impresivne performanse i funkcionalnosti za cenu koja je pristupačna. Redmi serija ukljucuje modele sa razlicitim specifikacijama od nekih ulaznih modela koji u svom nazivu nose sufikse ili prefikse A ili C (npr. Redmi A2 ili Redmi 13C), pa sve do telefona odličnih specifikacija poput popularne Redmi Note serije. Veliku popularnost Redmi Note serija je stekla sa modelima Redmi Note 9 Pro i Redmi Note 10 Pro. Sada možete naći u ponudi novije modele Redmi Note serije koji su nikada bolji.

 

Tajna Redmi serije leži u tome da ćete uvek naći uređaje sa jačim čipsetom od onoga što konkurencija nudi u klasi. A to je jer Xiaomi kompanija shvata da glavno usko grlo telefona je snaga čipseta. Da bi telefon radio fluidno ali i da bi mogao da ima dobre performanse kamere potreban je dobar čipset.

Premium serija Xiaomi

Xiaomi je shvatio da pridobija veliku pažnju i da treba da ponudi i premium uređaje pa je proteklih nekoliko godina posebnu pažnju posvetio svojoj nekada „Mi“ seriji telefona (npr. Xioami Mi 10 i Xiaomi Mi 11) a danas seriji jednostavno pod imenom „Xiaomi“ (npr. Xiaomi 12 i Xiaomi 13).

 

U ovoj premium seriji Xiaomi je javnosti pokazao da i on može da napravi vrhunski telefon sa najboljim mogućim specifikacijama, materijalima i korisničkim iskustvom. A kao dokaz tome je saradnja sa poznatim brendom kamera i objektiva Leica.

Xiaomi pametni uređaji

Ono po čemu je još Xiaomi prepoznat je veliki broj pametnih uređaja i opreme za telefone. Kao i kod telefona Xiaomi je uspeo da običnim ljudima predstavi i cenovno približi mnoge uređaje od kućnih aparata do opreme kao što su punjači i kablovi za punjenje. Sve to naravno dobrog kvaliteta i cene.