Nova S23 Serija je stigla!

Poboljšane performansame i kamera koja će vas oduševiti

Pogledaj ponudu

Najprodavaniji Samsung telefon

Veliki ekran i baterija za dobro iskustvo koje traje

Ugrabi ga!

Samsung tehnološki gigant

Samsung predstavlja jedan od vodećih brendova kako u Srbiji, tako i u svetu. On ima jednostavnu poslovnu filozofiju, a to je da svoj talenat i tehnologiju posveti stvaranju vrhunskih proizvoda i usluga koji doprinose boljem globalnom društvu.

 

Samsung Electronics je osnovan 1969. godine i brzo je postao veliki proizvođač na korejskom tržištu. Prvi proizvod Samusng kompanije bio je crno-beli televizor, a vec 1970. godine kompanija je počela da izvozi proizvode kućne elektronike u inostranstvo. Sve veći fokus kompanije na tehnologiju doveo je do stvaranja dva instituta za istraživanje i razvoj koji su još više pomogli kompaniji da se prošire na elektroniku i nova polja tehnoloških inovacija. Sredinom 90-ih Samsung je napravio revoluciju u svom poslovanju kroz posvećenost pravljenju proizvoda svetske klase, pružajući potpono zadovoljstvo kupaca. Tokom ovog perioda, 17 različitih Samsungovih proizvoda popelo se na prvih pet proizvoda za udeo na globalnom tržištu u svojim oblastima.

Samung mobilni telefoni

Digitalno doba donelo je revolucionarne promene i nove prilike u globalnom poslovanju i to je Samsung iskorisiton plasirajući nove proizvode, naprednom tehnologijom, konkurentnim proizvodima i stalnom inovacijama.

 

Sa uspehom u poslovanju, Samsung je globalno prepoznat kao lider u tehnologiji i sada rangira kao 10 najboljih svetskih brendova. On je ostao među najpopularnijim brendovima kada su mobilni telefoni u pitanju.

 

Što se tiče kvaliteta Samsung uređaja, tu ne postoji dilema. Samsung telefoni su među najkvalitetnijim telefonima današnjice. U Samsung telefonima naćićete nove generacije ekrana od kojih su najboznatiji sjajni AMOLED ekrani kao i niz drugih komponenti koje Samsung samostalno razvija. Moramo pomenuti i vrhunske kamere u Samsung smartfonima za koje je zaslužan dugo razvijani algoritam obrade fotografije koje uvek izgledaju živopisno. Još jedan adut ove kompanije je da uređaji dobijaju optimizovan Android operativni sistem i višegodišnju softversku podršku.

Galaxy A, Galaxy S ili Galaxy Z?

Samsung Galaxy A serija je ulazna serija koja nudi nešto pristupačnije uređaje ali nemojte da vas to zavara. U pitanju su takođe kvalitetni telefoni koji su pouzdani i koji nose dosta često funkcioanlnosti od skupljih modela. Krasi ih poznati Samsungov softver koji veliki broj korisnika obožava jer je jednostavan i pregledan.

 

Samsung Galaxy S serija je perijanica Samsung telefona koja nudi najbolje performanse i funkcionalnosti koje možete da nađete u svetu mobilnih telefona. Kvalitet izrade je na najvišem nivou gde se upotrebljavaju vrhunski materijali pa je osećaj držati ove telefone u rukama sjajan. Premium dizajn S serije vas neće ostaviti ravnodušnim. Samsung za ove uređaje obećava 5 godina softverske podrške po čemu predvodi u Android svetu i zbog čega ćete u korišćenju vašeg telefona S serije uvek imati osećaj da ste u koraku sa vremenom.

 

Samsung Galaxy Z serija namenjena korisnicima koji žele da ostave utisak jer ti uređaji će privući pažnju svih gde god da se pojavite sa telefonom Z serije. Sklopivi ekran vam daje mogućnost da maksimalno uživate u sadržaju na telefonu i da iskoristite sve funkcionalnosti sa lakoćom. Prosto sa Galaxy Z telefonom vam nikada neće biti dosadno jer veliki unutrašnji ekrani vam daju prostora da budete veoma produktivni ili da se zabavite kao nikada do sada. Ovi telefoni će vam pružiti nezaboravno iskustvo gde ćete uživati u svakoj sekundi provedenoj sa njima.

Samsung oprema za mobilne telefone

Uz Galaxy telefone najbolje ide Samsung oprema i tu je ova kompanija ponudila stvarno sve što vam treba od zaštitnih maski, satova, slušalica do punjača kako onih zidnih tako i bežičnih. Sve je vrlo lepo dizajnirano da se idealno uklapa uz vaš telefon. Samsung oprema za mobilne telefone je opremljena savremenom tehnologijom u koji razvojni tim Samsunga ulaže dosta napora. Ukoliko želite da vaše slušalice ili punjač radi idealno sa Samsung originalnom opremom sigurno nećete porešiti.

Popularni uređaji