Dodatna oprema za Honor X7b

Dodatna oprema za Honor X8b (punjač + staklo + maska)

Izaberi boju:

Cena:

Maloprodajna cena 5.170
4.770 RSD

8%
Popusta

14 na zalihama

Opis proizvoda

Kompletan set za Honor X8b – Punjač, zaštitno staklo i silikonska futrola

 

Kada kupite novi Honor X8b telefon on dolazi samo sa USB-A na USB-C kablom, važno je osigurati sve što je potrebno za njegovu zaštitu i optimalno korišćenje. Set koji mi nudimo za Honor X8b sadrži tri ključna dodatka: punjač, silikonsku futrolu i zaštitno staklo, koji zajedno čine savršen paket za vaš novi uređaj.

 

Originalni Honor punjač za X8b od 66W

Za brzo i efikasno punjenje vašeg telefona, uključili smo Originalni Honor punjač za X8b od 66W. Ovaj punjač je dizajniran da maksimalno iskoristi mogućnosti brzog punjenja vašeg uređaja, osiguravajući da je vaš telefon uvek spreman za upotrebu.

 

Silikonska futrola za zaštitu

Silikonska futrola za Honor X8b u našem setu pruža ne samo elegantan izgled vašem telefonu, već i neophodnu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova futrola je tanka, lagana i savršeno pristaje vašem telefonu, ne ometajući njegovu funkcionalnost.

 

Zaštitno staklo za ekran

Zaštitno staklo za Honor X8b je neophodno za očuvanje ekrana vašeg telefona. Naše staklo je izuzetno otporno na ogrebotine i udarce, a istovremeno održava jasnoću i osetljivost ekrana na dodir. Jednostavno za postavljanje, ovo staklo je ključno za dugotrajnu zaštitu vašeg uređaja.

 

Zaključak:

Zašto je ovaj set dobro rešenje

Ovaj set je pažljivo sastavljen kako bi pružio sve što je potrebno za novi telefon. Od brzog i sigurnog punjenja sa Originalnim Honor punjačem od 66W za X8b, preko elegantne i efikasne zaštite silikonskom futrolom, do neophodne zaštite ekrana sa zaštitnim staklom.

Sve ove komponente zajedno čine savršen paket koji će osigurati da vaš telefon ostane zaštićen, pun energije i spreman za sve izazove svakodnevnog života.