Šta danas mogu telefoni do 10000 dinara, i da li je to za vas dovoljno?

Šta danas mogu telefoni do 10000 dinara, i da li je to za vas dovoljno?

Kada se radi o kupovini pametnog telefona, postoji širok spektar opcija koje zadovoljavaju različite potrebe i budžete. Za mnoge, pitanje koje se postavlja je „Šta danas mogu telefoni do 10000 dinara, i da li je to za vas dovoljno?“

 

1. Performanse koje impresioniraju

Budžetski telefoni su napredovali u poslednjih nekoliko godina. Mnogi od njih dolaze sa snažnim procesorima i dovoljnom količinom RAM-a da se nose sa svakodnevnim zadacima kao što su pregledanje društvenih mreža, surfovanje internetom, čak i multitasking. Za prosečnog korisnika, ovo znači da ne moraju da izdvoje veliku sumu novca da bi dobili brz i responzivan telefon.

 

2. Kvalitet kamere koji se povećava

Dok su nekada budžetski telefoni imali loše kamere, danas je to drugačije. Mnogi telefoni u ovoj cenovnoj kategoriji dolaze sa pristojnim kamerama koje pružaju pristojne fotografije i video zapise. Za ljubitelje fotografije koji ne žele da potroše mnogo novca, ovi telefoni nude odličnu vrednost za novac.

 

3. Dugotrajna baterija

Još jedna prednost budžetskih telefona je dugotrajna baterija. Njihovi energetski efikasni čipovi i optimizacija softvera omogućavaju vam da koristite telefon tokom celog dana sa samo jednim punjenjem.

 

4. Pristupačnost za sve

Najvažnija prednost budžetskih telefona je pristupačnost. Svi zaslužuju pristup tehnologiji, bez obzira na svoj budžet. Telefoni do 10.000 dinara omogućavaju većini korisnika da iskuse prednosti pametnog telefona bez potrebe da prazne svoj džep.

 

Predstavićemo vam 3 najbolja telefona po našem izboru, a vi pogledajte o kojim telefonima je reč.

 

Motorola Moto E20

Motorola Moto E20 je uređaj iz nižeg srednjeg ranga, koji dolazi sa solidnim karakteristikama. Poseduje kameru od kojih je glavna 13 megapiksela, jako dobru bateriju od 4000 mAh, IPS LCD ekran od 6.5 inči, kao i prihvatljiv procesor Unisoc T606. Ovo je uređaj na kojem će gotovo raditi sve uobičajene aplikacije koje prosečan korisnik koristi.

 

Tecno Pop 7

Telefon Tecno Pop 7 je uređaj inovativnog tehnološkog brenda Tecno-mobile koji posluje u preko 70 zemalja širom sveta. Pop 7 je uređaj takođe nižeg srednjeg ranga, namenjen osrednjem korisniku. Poseduje solidne specifikacije, koje će odgovoriti na vaše zahteve bez problema. Da počnemo od ekrana: Poseduje veliki IPS LCD ekran od 6.6 inči. Ima 2 GB Rama i čak 64 GB interne memorije što je priznaćete za ovu cenu uređaja jako dobro. Ima dve zadnje kamere, od kojih je glavna 8 megapiksela, i selfie kameru od 5 megapiksela. Jedna od jako dobrih stvari je baterija od čak 5000 mAh, što je zaista izvanredno. Takođe jedna od sjajnih stvari je što telefon u kutiji dolazi sa punjačem, kablom, silikonskom futrolom i slušalicama (svi ostali brendovi su ovo odavno izbacili).

 

Xiaomi Redmi A2

Dobro poznati proizvođač telefona Xiaomi nudi Xiaomi Redmi A2 uređaj srednje klase koji vredi više nego što košta. Telefon dolazi sa velikim IPS LCD ekranom od 6.52 inča i dobrim MediaTek Helio A22 čipsetom. Za ovaj novac dobijate 3 GB Rama i čak 64 GB interne memorije. Ima dve zadnje kamere od 8 megapiksela i selfie kameru od 5 megapiksela. Baterija je 5000 mAh i dolazi sa Android 12 operativnim sistemom.

 

 

Zaključak: 

U današnjem svetu tehnologije, mobilni telefoni do 10000 dinara mogu da zadovolje dobar broj korisnika. Oni nude solidne performanse, kvalitet kamere i trajanje baterije koje su neophodne za svakodnevno korišćenje. Dakle, odgovor na pitanje – „Šta danas mogu telefoni do 10000 dinara, i da li je to za vas dovoljno?“ – je apsolutno da! Ovi budžetski telefoni donose odličnu vrednost za novac i čine se pametnim izborom za mnoge. Naravno za nešto zahtevnije korisnike tu je širok asortiman ponude koju možete pogledati na našem sajtu Superfon.rs

 

Ostavi komentar