Dodatna oprema za Honor X7b

Dodatna oprema za Honor Magic6 Lite (punjač + staklo + maska)

Izaberi boju:

Cena:

Maloprodajna cena 5.170
4.770 RSD

8%
Popusta

8 na zalihama

Opis proizvoda

Kompletan set za Honor Magic6 Lite – Punjač, zaštitno staklo i silikonska futrola

 

Kada kupite novi Honor Magic6 Lite telefon on dolazi samo sa USB-A na USB-C kablom, važno je osigurati sve što je potrebno za njegovu zaštitu i optimalno korišćenje. Set koji mi nudimo za Honor Magic6 Lite sadrži tri ključna dodatka: punjač, silikonsku futrolu i zaštitno staklo, koji zajedno čine savršen paket za vaš novi uređaj.

 

Originalni Honor punjač za Magic6 Lite od 66W

Za brzo i efikasno punjenje vašeg telefona, uključili smo Originalni Honor punjač za Magic6 Lite od 66W. Ovaj punjač je dizajniran da maksimalno iskoristi mogućnosti brzog punjenja vašeg uređaja, osiguravajući da je vaš telefon uvek spreman za upotrebu.

 

Silikonska futrola za zaštitu

Silikonska futrola za Magic6 Lite u našem setu pruža ne samo elegantan izgled vašem telefonu, već i neophodnu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova futrola je tanka, lagana i savršeno pristaje vašem telefonu, ne ometajući njegovu funkcionalnost.

 

Zaštitno staklo za ekran

Zaštitno staklo za Honor Magic6 Lite je neophodno za očuvanje ekrana vašeg telefona. Naše staklo je izuzetno otporno na ogrebotine i udarce, a istovremeno održava jasnoću i osetljivost ekrana na dodir. Jednostavno za postavljanje, ovo staklo je ključno za dugotrajnu zaštitu vašeg uređaja.

 

Zaključak:

Zašto je ovaj set dobro rešenje

Ovaj set je pažljivo sastavljen kako bi pružio sve što je potrebno za novi telefon. Od brzog i sigurnog punjenja sa Originalnim Honor punjačem od 66W za Magic6 Lite, preko elegantne i efikasne zaštite silikonskom futrolom, do neophodne zaštite ekrana sa zaštitnim staklom.

Sve ove komponente zajedno čine savršen paket koji će osigurati da vaš telefon ostane zaštićen, pun energije i spreman za sve izazove svakodnevnog života.