Denver bežične slušalice BTH-251 Crne
Denver bežične slušalice BTH-251 Crne

Denver bežične slušalice BTH-251 Crne

Izaberi boju:

Cena:

Maloprodajna cena 3.790
2.890 RSD

24%
Popusta

20 na zalihama

Specifikacija

Tip opreme

bežične slušalice

Tip nošenja slušalica

na uvetu (naglavne)

Povezivanje

Bluetooth

Verzija Bluetooth-a

Bluetooth 5.0

Tip konektora punjenja

USB-C

Mikrofon

Da

Kontrole na slušalicama

Da

Poništavanje okolne buke (Noice-Cancelling)

Ne

Osetljivost

110dB

Slušalice koje imaju veću osetljivost će se čuti glasnije pri istoj postavci jačine zvuka na vašem uređaju. Nažalost, proizvođači slušalica nisu dosledni u načinu na koji definišu osetljivost pa poređenje slušalica po ovom parametru može da vas prevari.

Autonomija baterije

Kapacitet baterije: 300 mAh, Ukupno vreme punjenja: 2h, Ukupno vreme reprodukcije: do 6h

Autonomija baterije kroz kapacitet baterije ili trajanje baterije navedeno od strane proizvođača. Trajanje baterije je navedeno od strane proizvođača ali u praksi zavisi od toga koliko jako slušate zvuk i koje funkcionalnosti slušalica su uključene.

Frekvencijski odziv

20Hz - 20KHz

Prvi broj u specifikaciji frekvencijskog odziva odnosi se na najdublju frekvenciju basa koju slušalice mogu da reprodukuju, što je manji broj to bolje; a drugi broj se odnosi na najvišu frekvenciju koju slušalice mogu da reprodukuju, i što je veća, to bolje.

Ako specifikacija slušalica uključuje veoma visoke frekvencije npr iznad 22kHz, to je dobar znak, a slušalice bi mogle zvučati jasnije od slušalica sa specifikacijom od npr. 18kHz.

Prečnik zvučnika

40mm

Prečnik zvučnika oslikava jačinu basa i zvuka gde veći broj predstavlja jači zvučnik ali to ne mora baš uvek da to znači jer zavisi i od dizajna samog zvučnika i više nego od njegove veličine.

Boja

Crna

Deklaracija