Redmi Buds 3 Lite Bele
Redmi Buds 3 Lite Bele

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite bežične slušalice Bele

Izaberi boju:

Cena:

3.190 RSD
PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Specifikacija

Tip opreme

bežične slušalice

Tip nošenja slušalica

u uvetu (bubice)

Tip slušalica u uvetu

bubice sa čepićima

Poveziranje

Bluetooth

Verzija Bluetooth-a

Bluetooth 5.2

Tip konektora punjenja

USB-C

Mikrofon

Da

Kontrole na slušalicama

Da

Poništavanje okolne buke (Noice-Cancelling)

Aktivno poništavanje okolne buke (ANC) za pozive

Slušalice za poništavanjem okolne buke pomažu korisniku da uguši ambijentalnu buku i da se fokusira na razgovor sa nekim ili slušanje muzike.
Ova funkcionalnost će omogućiti da čujete svoju muziku ili sagovornika dok šetate gradom ili sedite u punom kafiću.

Postoje dve vrste poništavanja okolne buke:
– Pasivno poništenje okolne buke. Ovo se odnosi na poništavanje buke postignuto fizičkim karakteristikama slušalica, kao što su dizajn i korišćeni materijali. To je zapravo samo fensi termin koji opisuje efekat koji dobijate nošenjem slušalica. Dizajn slušalica omogućava da slabije čujete spoljnu buku kao što na primer građevinski radnici na gradilištu postižu sa onim slušalicama na glavi.
– Aktivno poništenje okolne buke koristi napredniju tehnologiju koja detektuje i analizira zvuk spoljne buke, a zatim generiše kontra zvučni signal (“anti-noice”) kojim ga poništava. Krajnji rezultat je da čujete drastično smanjen nivo buke. Najbolje funkcioniše za konstantne ponavljajuće zvukove poput buke motora, bušilice, ventilatora itd.

Dodatne karakteristike opreme

IP54 zaštita od prskanja vodom

IPX4 zaštita od prskanja vodom omogućava da slušalice možete provereno da koristite dok npr. trenirate gde znoj im neće nauditi.

Magnet od Neodijuma značajno bolji od keramičkih magenta. Manji je i lakši a pored toga poboljšava osetljivost, zvučnu definiciju i performanse basa.

Autonomija baterije

Kapacitet baterije futrole za punjenje: 315 mAh, Kapacitet baterije slušalice: 36mAh, Ukupno vreme punjenja: 1.5h, Ukupno vreme reprodukcije: do 5h

Autonomija baterije kroz kapacitet baterije ili trajanje baterije navedeno od strane proizvođača. Trajanje baterije je navedeno od strane proizvođača ali u praksi zavisi od toga koliko jako slušate zvuk i koje funkcionalnosti slušalica su uključene.

Frekvencijski odziv

20Hz - 20KHz

Prvi broj u specifikaciji frekvencijskog odziva odnosi se na najdublju frekvenciju basa koju slušalice mogu da reprodukuju, što je manji broj to bolje; a drugi broj se odnosi na najvišu frekvenciju koju slušalice mogu da reprodukuju, i što je veća, to bolje.

Ako specifikacija slušalica uključuje veoma visoke frekvencije npr iznad 22kHz, to je dobar znak, a slušalice bi mogle zvučati jasnije od slušalica sa specifikacijom od npr. 18kHz.

Impedansa

32Ω

Ovaj podatak vam je bitan ukoliko znate podatke o izlaznoj struji uređaja. Ukoliko je jednaka struja koja izlazi tada slušalice sa manjim otporom bi treble da zvuče glasnije ali to zavisi i od drugih faktora tako da u većini slučajeva ovaj podatak ne odlikuje kvalitet slušalica i zvuka.

Prečnik zvučnika

6mm

Prečnik zvučnika osnikava jačinu basa i zvuka gde veći broj predstavlja jači zvučnik ali to ne mora baš uvek da to znači jer zavisi i od dizajna samog zvučnika i više nego od njegove veličine.

Boja

Bela

Opis proizvoda

Deklaracija

Preporučeni artikli za Redmi Buds 3 Lite