PHILIPS bežične slušalice TAT2236BK Crne
PHILIPS bežične slušalice TAT2236BK Crne

PHILIPS bežične slušalice TAT2236BK Crne

Izaberi boju:

Cena:

Maloprodajna cena 4.990
4.790 RSD

4%
Popusta

3 na zalihama

Specifikacija

Tip opreme

bežične slušalice

Tip nošenja slušalica

u uvetu (bubice)

Tip slušalica u uvetu

klasične bubice

Povezivanje

Bluetooth

Verzija Bluetooth-a

Bluetooth 5.0

Tip konektora punjenja

USB-C

Mikrofon

Da

Kontrole na slušalicama

Da

Poništavanje okolne buke (Noice-Cancelling)

Nemaju aktivno poništavanje buke

Aktivno poništavanje okolne buke (ANC) je tehnologija koja se koristi za smanjenje vanjskih zvukova u slušalicama. ANC funkcioniše tako što se zvuk iz slušalica emituje u obrnutom smeru i suprotno od zvuka koji dolazi iz okoline, što znači da se zvuk iz okoline poništava. To omogućava korisnicima da čuju i usredotoče se na glas iz poziva bez da se moraju suočiti s vanjskim zvukovima.

Dodatne karakteristike opreme

IPX4 zaštita od prskanja vodom, Magnet od Neodimijuma

IPX4 zaštita od prskanja vodom omogućava da slušalice možete provereno da koristite dok npr. trenirate gde znoj im neće nauditi.

Magnet od Neodijuma značajno bolji od keramičkih magenta. Manji je i lakši a pored toga poboljšava osetljivost, zvučnu definiciju i performanse basa.

Funkcionalnosti opreme

Google Fast Pair funkcija za lako uparivanje sa Android uređajima i dodatnom funkcijom za pronalaženje izgubljenih bubica

Google Fast Pair funkcija je zasnovana na Bluetooth Low Energy tehnologiji koja omogućava brzo povezivanje bežičnih slušalica sa uređajem. To se postiže uz pomoć kratkog dometa bežičnog signala i procesa skeniranja. Kada se slušalice povežu sa uređajem, korisniku se nudi opcija da ih poveže sa svojim računom Google. Ovo omogućava da se slušalice povežu sa više uređaja, kao i da se koriste za primanje obaveštenja i notifikacija.

Autonomija baterije

Kapacitet baterije futrole za punjenje: 350 mAh, Kapacitet baterije slušalice: 55mAh, Ukupno vreme punjenja: 2h, Ukupno vreme reprodukcije: do 18h

Autonomija baterije kroz kapacitet baterije ili trajanje baterije navedeno od strane proizvođača. Trajanje baterije je navedeno od strane proizvođača ali u praksi zavisi od toga koliko jako slušate zvuk i koje funkcionalnosti slušalica su uključene.

Frekvencijski odziv

20Hz - 20KHz

Prvi broj u specifikaciji frekvencijskog odziva odnosi se na najdublju frekvenciju basa koju slušalice mogu da reprodukuju, što je manji broj to bolje; a drugi broj se odnosi na najvišu frekvenciju koju slušalice mogu da reprodukuju, i što je veća, to bolje.

Ako specifikacija slušalica uključuje veoma visoke frekvencije npr iznad 22kHz, to je dobar znak, a slušalice bi mogle zvučati jasnije od slušalica sa specifikacijom od npr. 18kHz.

Impedansa

28Ω

Ovaj podatak vam je bitan ukoliko znate podatke o izlaznoj struji uređaja. Ukoliko je jednaka struja koja izlazi tada slušalice sa manjim otporom bi treble da zvuče glasnije ali to zavisi i od drugih faktora tako da u većini slučajeva ovaj podatak ne odlikuje kvalitet slušalica i zvuka.

Prečnik zvučnika

12mm

Boja

Crna

Deklaracija