PHILIPS bežične slušalice TAT1207BL Zelene

Izaberi boju:

Cena:

4.190 RSD
PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Specifikacija

Tip opreme

bežične slušalice

Tip nošenja slušalica

u uvetu (bubice)

Tip slušalica u uvetu

bubice sa čepićima

Povezivanje

Bluetooth

Verzija Bluetooth-a

Bluetooth 5.2

Tip konektora punjenja

USB-C

Mikrofon

Da

Kontrole na slušalicama

Da

Poništavanje okolne buke (Noice-Cancelling)

Nemaju aktivno poništavanje buke

Aktivno poništavanje okolne buke (ANC) je tehnologija koja se koristi za smanjenje vanjskih zvukova u slušalicama. ANC funkcioniše tako što se zvuk iz slušalica emituje u obrnutom smeru i suprotno od zvuka koji dolazi iz okoline, što znači da se zvuk iz okoline poništava. To omogućava korisnicima da čuju i usredotoče se na glas iz poziva bez da se moraju suočiti s vanjskim zvukovima.

Dodatne karakteristike opreme

IPX4 zaštita od prskanja vodom, Dodatni silikonski ulošci različitih veličina (XS, S, M, L), Magnet od Neodimijuma

IPX4 zaštita od prskanja vodom omogućava da slušalice možete provereno da koristite dok npr. trenirate gde znoj im neće nauditi.

Magnet od Neodijuma značajno bolji od keramičkih magenta. Manji je i lakši a pored toga poboljšava osetljivost, zvučnu definiciju i performanse basa.

Funkcionalnosti opreme

Google Fast Pair funkcija za lako uparivanje sa Android uređajima i dodatnom funkcijom za pronalaženje izgubljenih bubica

Google Fast Pair funkcija je zasnovana na Bluetooth Low Energy tehnologiji koja omogućava brzo povezivanje bežičnih slušalica sa uređajem. To se postiže uz pomoć kratkog dometa bežičnog signala i procesa skeniranja. Kada se slušalice povežu sa uređajem, korisniku se nudi opcija da ih poveže sa svojim računom Google. Ovo omogućava da se slušalice povežu sa više uređaja, kao i da se koriste za primanje obaveštenja i notifikacija.

Autonomija baterije

Kapacitet baterije futrole za punjenje: 350 mAh, Kapacitet baterije slušalice: 55mAh, Ukupno vreme punjenja: 2h, Ukupno vreme reprodukcije: do 18h

Frekvencijski odziv

20Hz - 20KHz

Prvi broj u specifikaciji frekvencijskog odziva odnosi se na najdublju frekvenciju basa koju slušalice mogu da reprodukuju, što je manji broj to bolje; a drugi broj se odnosi na najvišu frekvenciju koju slušalice mogu da reprodukuju, i što je veća, to bolje.

Ako specifikacija slušalica uključuje veoma visoke frekvencije npr iznad 22kHz, to je dobar znak, a slušalice bi mogle zvučati jasnije od slušalica sa specifikacijom od npr. 18kHz.

Impedansa

16Ω

Prečnik zvučnika

6mm

Boja

Zelena

Deklaracija