JBL ENDURANCE RUN bežične slušalice
JBL ENDURANCE RUN bežične slušalice

JBL ENDURANCE RUN bežične slušalice, Crne

Izaberi boju:

Cena:

Maloprodajna cena 6.990
6.090 RSD

13%
Popusta

Besplatna dostava na teritoriji Srbije

18 na zalihama

Specifikacija

Tip opreme

bežične slušalice

Tip nošenja slušalica

u uvetu (bubice) sa kukom

Povezivanje

Bluetooth

Verzija Bluetooth-a

Bluetooth 5.0

Tip konektora punjenja

USB-C

Mikrofon

Da

Kontrole na slušalicama

Da

In-line kontrole vam omogućavaju da kontrolišete zvuk , muziku, i da odgovorite na poziv

Poništavanje okolne buke (Noice-Cancelling)

Da (samo za pozive)

Dodatne karakteristike opreme

TwistLock tehnologija i FlexSoft vrhovi za uši osiguravaju ergonomsko, sigurno prianjanje za celodnevnu udobnost i stabilnost

IPX5 vodootporni dizajn omogućava vam da uživate u treningu visokog intenziteta ili po kišnom vremenu bez oštećenja slušalica

Slušalice poseduju tehnologiju koja štiti bubne opne od oštećenja sluha u opsegu od 85 dB

Autonomija baterije

Kapacitet baterije: 120 mAh, Ukupno vreme punjenja: 2h, Ukupno vreme reprodukcije: do 6h

Autonomija baterije kroz kapacitet baterije ili trajanje baterije navedeno od strane proizvođača. Trajanje baterije je navedeno od strane proizvođača ali u praksi zavisi od toga koliko jako slušate zvuk i koje funkcionalnosti slušalica su uključene.

Frekvencijski odziv

20Hz - 20KHz

Prvi broj u specifikaciji frekvencijskog odziva odnosi se na najdublju frekvenciju basa koju slušalice mogu da reprodukuju, što je manji broj to bolje; a drugi broj se odnosi na najvišu frekvenciju koju slušalice mogu da reprodukuju, i što je veća, to bolje.

Ako specifikacija slušalica uključuje veoma visoke frekvencije npr iznad 22kHz, to je dobar znak, a slušalice bi mogle zvučati jasnije od slušalica sa specifikacijom od npr. 18kHz.

Impedansa

16 Ω

Ovaj podatak vam je bitan ukoliko znate podatke o izlaznoj struji uređaja. Ukoliko je jednaka struja koja izlazi tada slušalice sa manjim otporom bi treble da zvuče glasnije ali to zavisi i od drugih faktora tako da u većini slučajeva ovaj podatak ne odlikuje kvalitet slušalica i zvuka.

Osetljivost

102 dB

Slušalice koje imaju veću osetljivost će se čuti glasnije pri istoj postavci jačine zvuka na vašem uređaju. Nažalost, proizvođači slušalica nisu dosledni u načinu na koji definišu osetljivost pa poređenje slušalica po ovom parametru može da vas prevari.

Prečnik zvučnika

10 mm

Prečnik zvučnika oslikava jačinu basa i zvuka gde veći broj predstavlja jači zvučnik ali to ne mora baš uvek da to znači jer zavisi i od dizajna samog zvučnika i više nego od njegove veličine.

Boja

Bela

Deklaracija