Dodatna oprema za Redmi 13C-punjač-staklo-silikon

Dodatna oprema za Redmi 13C (punjač + staklo + maska)

Izaberi boju:

Cena:

Maloprodajna cena 2.370
1.970 RSD

17%
Popusta

25 na zalihama

Opis proizvoda

Kompletan set za Redmi 13C – Punjač, silikonska futrola i zaštitno staklo

 

Kada kupite novi Redmi 13C telefon on dolazi samo sa USB-A na USB-C kablom, važno je osigurati sve što je potrebno za njegovu zaštitu i optimalno korišćenje. Naš set za Redmi 13C sadrži tri ključna dodatka: punjač, silikonsku futrolu i zaštitno staklo, koji zajedno čine savršen paket za vaš novi uređaj.

 

Punjač Denmen DC07 od 18W

Za brzo i efikasno punjenje vašeg telefona, uključili smo DENMEN kućni punjač 18W, USB-A, (DC07) Beli. Ovaj punjač je dizajniran da maksimalno iskoristi mogućnosti brzog punjenja vašeg uređaja, osiguravajući da je vaš telefon uvek spreman za upotrebu.

 

Silikonska futrola za zaštitu

Silikonska futrola za Redmi 13C u našem setu pruža ne samo elegantan izgled vašem telefonu, već i neophodnu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova futrola je tanka, lagana i savršeno pristaje vašem telefonu, ne ometajući njegovu funkcionalnost.

 

Zaštitno staklo za ekran

Zaštitno staklo za Redmi 13C je neophodno za očuvanje ekrana vašeg telefona. Naše staklo je izuzetno otporno na ogrebotine i udarce, a istovremeno održava jasnoću i osetljivost ekrana na dodir. Jednostavno za postavljanje, ovo staklo je ključno za dugotrajnu zaštitu vašeg uređaja.

 

Zaključak:

 

Zašto je ovaj set dobro rešenje

Ovaj set je pažljivo sastavljen kako bi pružio sve što je potrebno za novi telefon. Od brzog i sigurnog punjenja preko DENMEN kućnog punjača od 18W, preko elegantne i efikasne zaštite silikonskom futrolom, do neophodne zaštite ekrana sa zaštitnim staklom. Sve ove komponente zajedno čine savršen paket koji će osigurati da vaš telefon ostane zaštićen, pun energije i spreman za sve izazove svakodnevnog života.