Dodatna oprema za A35 (punjač + staklo + maska)

Dodatna oprema za Galaxy A35 (punjač + staklo + maska)

Izaberi boju:

Cena:

Maloprodajna cena 4.170
3.770 RSD

10%
Popusta

29 na zalihama

Opis proizvoda

Kompletan set za Galaxy A35 – Punjač, zaštitno staklo i silikonska futrola

 

Kada kupite novi Galaxy A35 telefon on dolazi samo sa USB-A na USB-C kablom, važno je osigurati sve što je potrebno za njegovu zaštitu i optimalno korišćenje. Set koji mi nudimo za Galaxy A35 sadrži tri ključna dodatka: punjač, silikonsku futrolu i zaštitno staklo, koji zajedno čine savršen paket za vaš novi uređaj.

 

Samsung kućni punjač TA-800 od 25W

Za brzo i efikasno punjenje vašeg telefona, uključili smo Samsung kućni punjač TA-800 od 25W. Ovaj punjač je dizajniran da maksimalno iskoristi mogućnosti brzog punjenja vašeg uređaja, osiguravajući da je vaš telefon uvek spreman za upotrebu.

 

Silikonska futrola za zaštitu

Silikonska futrola za Galaxy A35 u našem setu pruža ne samo elegantan izgled vašem telefonu, već i neophodnu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova futrola je tanka, lagana i savršeno pristaje vašem telefonu, ne ometajući njegovu funkcionalnost.

 

Zaštitno staklo za ekran

Zaštitno staklo za Galaxy A35 je neophodno za očuvanje ekrana vašeg telefona. Naše staklo je izuzetno otporno na ogrebotine i udarce, a istovremeno održava jasnoću i osetljivost ekrana na dodir. Jednostavno za postavljanje, ovo staklo je ključno za dugotrajnu zaštitu vašeg uređaja.

 

Zaključak:

Zašto je ovaj set dobro rešenje

Ovaj set je pažljivo sastavljen kako bi pružio sve što je potrebno za novi telefon. Od brzog i sigurnog punjenja sa punjačem za Galaxy A35 od 25W, preko elegantne i efikasne zaštite silikonskom futrolom, do neophodne zaštite ekrana sa zaštitnim staklom.

Sve ove komponente zajedno čine savršen paket koji će osigurati da vaš telefon ostane zaštićen, pun energije i spreman za sve izazove svakodnevnog života.