Smartfoni

Filteri
Poništi filtere
Filteri
Poništi filtere
Sortiraj po
  • Podrazumevano
  • Po popularnosti
  • Po oceni
  • Prvo najnoviji
  • Po opadajućoj ceni
  • Po rastućoj ceni

Veliki izbor smartfona

Ovde ćete naći vaš novi smartfon! U našoj ponudi smartfona imamo sve popularne brendove poput Samsung, Apple, Xiaomi, Honor, Huawei i Poco, CAT ali i neke nove zvezde poput brenda Wiko, Realme, Tecno itd.

 

Ponuda smartfona za svačije potrebe od onih za bazično korišćenje interneta i aplikacija za komunikaciju do onih najnaprednijih koje vam omogućavaju da budete profesionalac fotografije ili da uživate u najkvalitetnijem sadržaju ili igrama.

Smartfoni u našoj ponudi su najbolje cene koju možete da nađete a ukoliko nađete da ima bolja cena slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo se potruditi da vam obezbedimo tu cenu ili i bolju. Cena smartfona za svačiji džep.

 

Najpopularniji iPhone, Galaxy i Redmi modeli često imaju neku promociju ili akciju pa pratite naš sajt da ugrabite popuste. Naravno to važi i za sve druge modele gde se trudimo da vam pružimo primamljivu ponudu.

 

Kod nas iskustvo pronalaska smartfona koji vam odgovara je na najvišem nivou jer smartfoni imaju ocene hardvera kao što su ekran, procesor, kamera, baterija, brzina punjenja itd. A ukoliko vam i pored toga treba savet slobodno nas kontaktirajte jer smo uvek spremni da vam damo predlog šta da kupite. Kod nas vas uvek čeka dobra kupovina jer mi smo profesionalci. Prodaja smartfona je naša specijalnost pa ćemo se potruditi da zadovoljimo i nadmašimo vaša očekivanja.